Fotoalbum

Presentatie van de Canon van de Gemeente Hardenberg

Op  Donderdag 31 januari 2013 werd in de Raadszaal Gemeentehuis te Hardenberg de Canon van de Gemeente Hardenberg gepresenteerd.

Barend Rooseboom, Voorzitter van de  Historische Vereniging Avereest te  Dedemsvaart,  heette iedereen hartelijk welkom namems het Platform van de 5 Historische Verenigingen in de Gemeente Hardenberg

Harry Hindriks, Voorzitter van de  Historische Vereniging Hardenberg e.o. gaf als voorzitter van de Canon commissie, bestaande uit leden van de 5 verenigingen te Dedemsvaart, Gramsbergen, Hardenberg, Slagharen en Sibculo een beschrijving van het tot stand komen van de Canon.

Ewout van der Horst van de IJssel Academie, projectleider van het Canon project Overijssel, gaf een presentatie van de Website van de Canon en de nieuwe App voor de Canon voor presentatie op sociale media. Leerlingen van het Greydanuscollege te Hardenberg  o.b.v Jan Plaggenmarsch gaven vervolgens een demonstratie van deze App. 

Burgemeester Peter Snijders van de Gemeente Hardenberg nam het Canon boek in ontvangst en sprak waardering uit voor deze prchtige beschrijving van de historie van de Gemeente Hardenberg en de samenwerking tussen de 5 verenigingen.

 

Reacties